Меренговое тістечко Анна Павлова з кремом

Як смачно зробити Меренговое тістечко Анна Павлова з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Фантастична Павлова!!!

Ніколи не могла подумати, що мені на стільки сильно сподобається такий десерт!
Ніжна меренга, хрустка зовні і пухнаста всередині, лаймовий, ароматний крем і свіжі ягоди! Ідеально!!

Одні плюси: ▫️готувати швидко і нескладно; ▫️за рахунок крему і фруктів солодкість десерту збалансована; ▫️найголовніше- з’їдається буквально за пів години!!

Інгредієнти

Для меренги:
Білок 160 гр
Цукрова пудра 250 гр
Кукурудзяний крохмаль 18 гр

Для крему:
сирний сир Вершковий 380 гр
Цукрова пудра 70 гр
Вершки 33% 200 гр
Цедра лайма
Сік половини лайма

Меренговое тістечко Анна Павлова з кремом покроковий рецепт

1. Для меренги:
Білок почати збивати з половиною цукрової пудри, при появі стійкої піни, частинами додати другу половину пудри і збити до стійких пік. Акуратно додати крохмаль і змішати. Відсадити меренги потрібного діаметру і випікати в духовці з конвекцією при 150С близько 30-32 мин.

2. Для крему:
Сир збити з пудрою і цедрою до розм’якшення, додати вершки і збити до середніх пик.

3. Зібрати торт з улюбленими ягодами або фруктами (раджу використовувати несолодкі фрукти), настояти 1-1,5 і насолоджуватися!

4. Оскільки безе не просушується повністю і використовуються свіжі ягоди та фрукти, термін зберігання десерту мінімальний. Але його все одно з’їдять швидше😀

Відео рецепт 👇