Як смачно зробити Меренговый рулет з мандаринами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Повний рецепт в описі, збережи, щоб не втратити. Ніжний десерт на новорічний стіл. Меренговый рулет з мандарином і ягодами, повітряний, смачний з кислинкою, цей смак точно закохає Вас у себе
Інгредієнти
✔️6 яєць
✔️щіпка солі
✔️280 гр цукрового піску
✔️1,5 столових ложки кукурудзяного крохмалю
Для крему:
✔️33% вершки 200 мл
✔️100 гр цукрової пудри
✔️150 гр сиру маскарпоне
Для начинки і прикраси:
✔️Мандарини
✔️Ягоди
✔️Гілки розмарину
✔️Цукрова пудра
Меренговый рулет з мандаринами покроковий рецепт
1. Віддаляємо білки від жовтків і збиваємо білки з дрібкою солі до утворення пінки, потім поступово вводимо цукровий пісок і збиваємо на максимальній швидкості 5 хвилин, готовність меренги можна перевірити перевернувши чашу, меренга повинна залишитися на місці. Додаємо крохмаль і збиваємо ще 2 минуты.
2. Рівномірно розподіляємо меренгу по листу і відправляємо в розігріту до 150 градусів духовку на 30 хвилин. Готовність можна перевірити за допомогою натискання, меренга повинна тріснути. Остуджуємо. Готуємо крем, холодні вершки збиваємо з цукровою пудрою до загустіння, додаємо сир і збиваємо ще 3 хвилини до утворення однорідної массы.
3. На остиглий корж рівномірно наносимо крем, зверху викладаємо часточки мандарина і ягоди, згортаємо рулетом, прикрашаємо мандаринами , нарізаними кільцями і гілочками розмарину, зверху посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту мої хороші
Відео рецепт 👇