Меренговый торт з кремом із згущеного молока

Смачний Меренговый торт з кремом зі згущеного молока з легкими, повітряними коржами, смачним кремом у додатку рубленого арахісу.

Інгредієнти

Коржі:
Білки-200 р.;
Цукор-350 р.;
Щіпка солі;

Крем:
Вершкове масло-200 р.;
Згущене молоко-200 р.;
Ванілін;
Щіпка солі;
Обсмажений арахіс.

Меренговый торт з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. В суху і знежирену чашу міксера отруюємо білки. Збиваємо на повільній швидкості з дрібкою солі до появи легкої піни. Поступово повільно всипаємо цукор. Збиваємо на середніх обертах до стабільної гладкою консистенции.

2. Відсаджуємо коржі на пергаментний папір з допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою і металевого кільця. Я випікала 2 коржа. Можна зробити більшу кількість коржів і більш тонкі. Випікаємо при температурі 100-110 градусів 1,5-2 часа.

3. Для крему добре збиваємо вершкове масло кімнатної температури з дрібкою солі в пишну масу. Потім вливаємо згущене молоко. Все добре збиваємо. З вареним згущеним молоком виходить ще вкусней.

Відео рецепт 👇