Міні десерт Ганна Павлова з крем-чізом і конфі

Міні десерт “Анна Павлова” з крем-чізом і конфі рецепт простий. Рецепт придуманий в честь великої російської балерини Анни Павлової австралійським кухарем. Легка, повітряна, хрустка меренга зовні і неймовірно ніжна маса всередині, нагадує суфле. А якщо додамо класичний зливокороткостроковий крем і для балансу кислинку маракуї з ароматною полуничкою, шедевр готовий, можна кликати гостей і насолоджуватися!

Інгредієнти

Меренга:
•200г яєчні білки (теплі)
•400г цукру
•40г кукурудзяного крохмалю
•1 чайна ложка лимонного соку
•10г ванільного цукру

Крем-чіз:
•250г вершків 33%
•250г сирного сиру
•30г цукрової пудри
•ванільний екстракт

Фруктове конфі:
•150г пюре манго
•50г пюре маракуї
•30г цукру
•8 г пектину nh або цитрусового

Міні десерт “Ганна Павлова” з крем-чізом і конфі покроковий рецепт

1. Приготування меренги: Нагріти білки з цукром на водяній бані до 55С, збити на високій швидкості до стійкої щільною блискучою маси, додати крохмаль і лимонний сік, перемішати до однорідності, відсадити на деко, застелене пергаментним папером з допомогою кондитерського мішка з насадкою закрита зірка 1М.
2. Випікати в розігрітій духовці при 90С близько 1.5 годин. Крем. Збити холодні вершки з сирним сиром до щільної маси, додати ванільний екстракт, перекласти в кондитерський мешок.
3. Фруктове конф. Пюре нагріти до 25С, ввести суміш цукру і пектину “дощиком”, довести до кипіння, варити 1 хвилину. Охолодити. Перекласти в кондитерський мішок. Декор. Начинити кошики з меренги фруктовим конфі, осадити крем, декорувати ягодами.