Міні торт фрез’є в банку швидкий простий рецепт.
Інгредієнти
Бісквіт женуаз.
50 г яйця (1 шт)
50 г жовтка (від 2 яєць)
70 г цукру
50 г борошна
10 г вершкового масла 82,5%
Крем дипломат.
200 г молока
100 г цукру
50 г жовтка
15 г кукурудзяного крохмалю
100 г вершків 33%
3 г желатину
18 г води
Натуральна ванільна есенція – за бажанням
Міні торт фрез’є в банку швидкий покроковий рецепт
1. Готуємо бісквіт.
Бісквіт Женуаз класичний рецепт
Бісквіт Женуаз класичний рецепт
2. Крем дипломат.
1. Нагріваємо молоко з ваніллю до появи пари
2. Цукор, жовток і крохмаль змішати до однорідності
3. Вливаємо гаряче молоко на жовткову суміш, перемішуємо, повертаємо суміш назад в сотейник і ставимо на плиту
4. Варимо до загустіння, постійно помішуючи віночком
5. Остуджуємо крем
6. Збиваємо охолоджені вершки до м’яких піків
7. Акуратно вимішуємо вершки в заварний крем
8. Замочуємо желатин у воді, залишаємо набухати, розтоплюємо і додаємо в крем
1. Нагріваємо молоко з ваніллю до появи пари
2. Цукор, жовток і крохмаль змішати до однорідності
3. Вливаємо гаряче молоко на жовткову суміш, перемішуємо, повертаємо суміш назад в сотейник і ставимо на плиту
4. Варимо до загустіння, постійно помішуючи віночком
5. Остуджуємо крем
6. Збиваємо охолоджені вершки до м’яких піків
7. Акуратно вимішуємо вершки в заварний крем
8. Замочуємо желатин у воді, залишаємо набухати, розтоплюємо і додаємо в крем
3. Для складання десерту вам знадобиться свіжа полуниця, процес показаний на відео 🍓
Відео рецепт 👇