Морквяний пиріг без цукру

Як приготувати ніжний Морквяний пиріг без цукру рецепт простий. Готується просто і виходить дуже смачно😻 Соковитий і в міру солодкий 🔥 Морква не відчувається☝️

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г ккал 152/4.5/6.7/18.5

✅4 яйця
✅1 ст. л з гіркою меду (можна взяти 2-3 ст. л меду, якщо любите якнайсолодше)
✅100 г борошна (у мене суміш ц/з пшеничного та кукурудзяного)
✅1 ч. л розпушувача
✅2 середні моркви
✅1 ст. л. рослинного масло
✅кориця за бажанням, 1 ст. л

✅200 г сметани 10%
✅мед 2 ст. л (можна і більше, пробуйте на смак)

Морквяний пиріг без цукру покроковий рецепт

1. Збиваю яйця з медом 5 хвилин. Маса повинна збільшитися в 3 рази. ‼️ ЯКЩО МАСА НЕ ЗБІЛЬШИЛАСЯ, ЗБИВАЙТЕ ЩЕ ❗ Далі додаю борошно з розпушувачем, акуратно перемешиваю.

2. Додаю натерту моркву і рослинне масло. Виливаю тісто у форму , змащену рослинним маслом. Відправляю в духовку при 180 хвилин на 40. Готовність перевірити зубочисткою. ПИРІГ ВИХОДИТЬ ШАЛЕНО СМАЧНИЙ і ПОВІТРЯНИЙ🔥

3. Остиглий пиріг змащую кремом з 200г сметани і меду (за смаком). Можна коржі розрізати вздовж і промазати, але тоді крему знадобиться в 2 рази більше. Приємного апетиту 🥰