Морквяний торт з заварним кремом

Як смачно зробити Морквяний торт з заварним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто
🍓4 яйця
🍓1 склянка цукру
🍓1 стакан рослинного масла
🍓1 маленька пачка ванілі
🍓1 маленька пачка розпушувача
🍓2 склянки борошна
🍓3 середніх моркви
🍓1 миска волоських горіхів
🍓1 чайна ложка кориці

Заварний крем
🍓3 склянки молока
🍓3 столові ложки борошна
🍓4 столові ложки цукру
🍓1 маленька пачка ванілі

Морквяний торт з заварним кремом покроковий рецепт

1. Збийте яйця і цукор. Додайте масло, борошно, розпушувач і ваніль і збийте. Додамо до нього терту моркву, корицю і волоські орехи.

2. Будемо готувати при 180° с до золотистого кольору. Даємо нашому пирогу охолонути. Змішати всі інгредієнти для крему і поставити на вогонь, постійно перемішуючи, готувати до загустения.

3. Зняти з вогню, залишити остигати, якщо потрібно, збити міксером.. Ділимо торт на дві частини, додати крем, фарбувати кокосовою стружкою і волоськими горіхами. Поставити в холодильник на 2 години. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇