Муссовое тістечко Полуниці Манго

Як зробити смачне Муссовое тістечко Полуниці Манго рецепт простий.

Інгредієнти

Кулі:
пюре 180 г полуниці
3,5 г пектину NH
30 г цукру

Мус:
200 г пюре манго
50 г пюре маракуї
60 г цукру
10 г желатину(200 bloom) + 50 г води
140 г вершки 33%

Песочая основа:
Вершкове масло 82,5% – 80 р
Сіль 2 г
Цукрова пудра 55 р
Мигдальна борошно 20 р
Яйця 37 р
Борошно 150 г ⠀

Глазур:
270 г цукру
68 г води
110 г сиропу глюкози.
12 г желатину 200 bloom (гранульований) і 75 г води для набухання
50 г сухого молока
40 г рослинного масла без запаху.
150 г вершків 33%

Муссовое тістечко Полуниці Манго покроковий рецепт

1. Пектин з’єднати з цукром, ретельно перемішати. Пектин з цукром ввести в пюре дощиком при температурі близько 40С. Активне кипіння – 2 хвилини. Зняти з вогню, ввести щіпку лимонної кислоти. Розлити в півсфери по 16 г у 12 півсфер (діаметр півсфери 4 см) і відправити в мороз.

2. Мус:
Желатин і холодну воду з’єднати. Пюре з цукром, поставити на вогонь, довести до 80-90С. Ввести набряклий желатин. Коли температура пюре досягне 38С, ввести полувзбитые вершки. Мус залити наполовину півсфери (діаметром 7 см), викласти заморожене кулі і закрити мусом. Відправити у морозильну камеру.

3. Песочая основа:
В чаші комбайна змішати два види борошна, пудру, сіль. Перемішати насадкою “лист”. Вводимо холодне масло, порізане на шматочки. Доводимо до стану дрібної крихти. Тепер черга холодних яєць. Короткий заміс. Тісто зібралося у грудку – міксер вимкнули. Відразу розкачуємо тісто між двома листами пергаменту, товщина 3 мм Охолоджуємо 4-6 год години в холодильнику. Діаметр вирубки – 9 см Випікаємо при 160 ° до готовності (насичено золотого кольору).
4. Глазур:
Желатин залити холодною водою. Цукор, воду і глюкозу з’єднати і довести до 108°. Вершки і молоко довести до кипіння. З’єднати обидві рідини і прокип’ятити півхвилини. Зняти з вогню. Додати масло, набряклий желатин. Пробити блендером. Стабілізувати. Робоча температура: 32°. Фарбування водорозчинними барвниками. (Ця глазур може бути використана і для патьоків) Ставимо тістечко на пісочну основу і насолоджуємося🥰❤️

Відео рецепт 👇