Тістечко Павлова з крем-чізом

Як зробити смачне Тістечко Павлова з крем-чізом рецепт простий.

Інгредієнти

Безе
200 гр білок
400 гр цукор
4 ч. л. кукурудзяний крохмаль

Крем-чіз
250 гр вершки 30%
250 гр маскарпоне
30 гр цукрова пудра
Будь-які ягоди і фрукти

Тістечко Павлова з крем-чізом покроковий рецепт

1. Приготуємо меренгу:
Включаємо духовку на 90 градусів. З’єднуємо білок і цукор в деже міксера. Гріємо на водяній бані, розмішуючи віночком, поки не розчиниться цукор. Збиваємо масу до стійких пиков.
2. Готову меренгу перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою «Закрита зірка». Відсаджуємо на пергамент і випікаємо приблизно 1 годину

3. Крем-чіз.
Збиваємо вершки, маскаропоне і цукрову пудру. Прикрашаємо ягодами і готово.