Муссовый десерт Лимон манго маракуйя

Як зробити смачний Муссовый десерт Лимон манго маракуйя рецепт простий.

Інгредієнти

(4ст за 150гр)

Конфі:
Пюре маракуї 80гр
Цукор 50гр
Вода 15г
Кукурудзяний крохмаль 4г

Лимонний курд:
Лимонний сік 30гр
Лимони Цедра 1 лимона
Цукор 35гр
Молоко 40гр
Кукурудзяний крохмаль 6г
Вершкове масло-15г
Жовтки 1

Манговий мус:
Вершки 33% 100гр
Пюре манго 60гр
Згущене молоко 75гр
Молоко 150гр
Желатин 7g
Вода 42гр

Муссовый десерт Лимон манго маракуйя покроковий рецепт

1. Конфі:
1. У сотейнику об’єднати пюре з цукром, поставити на вогонь і довести до кипіння.
2. Кукурудзяний крохмаль розчинити у воді і додати в сотейник. Проварити 1 хвилину до легкого загустіння.
3. Остудити
2. Лимонний курд:
1. Всі інгредієнти об’єднати в сотейнику.
2. Поставити на вогонь і, при постійному помішуванні, проварити до загустіння.
3. Протерти через сито.
4. Готовий курд викласти в кондитерський мішок і прибрати в холодильник.
3. Манговий мус:
1. Желатин замочити в холодній воді і залишити набухати.
2. У сотейнику об’єднати молоко згущене молоко, поставити на вогонь і довести до кипіння.
3. Зняти з вогню і розпустити желатин.
4. Остудити до 30-40С.
5. Збити вершки до стану танення морозива» і акуратно перемішати з манговим пюре за допомогою лопатки.
6. Об’єднати обидві массы.
4. Збірка:
1. Приготувати стаканчики.
2. Розлити манговий мус по склянках, прибрати в морозильну камеру на 5 хвилин.
3. Потім викласти в склянки лимонний курд, знову прибрати в морозильну камеру.
4. Закінчити збірку конфі з маракуйи.