Мяке печиво з нутеллою і M&Ms

М’яке печиво з нутеллою і M&Ms”. Я абсолютно байдужа до класичного печінкою, саме тому в моєму блозі його так мало. Інтерес починає з’являтися лише тоді, коли звичайні печенюхи перетворюються в повноцінний десерт, начинюються карамеллю, праліне, кремом і глазурується в «гурме»😌 Хтось скаже, що це надмірності, але тільки не я). Моє головне завдання – зробити СМАЧНО. В цьому випадку, я досягла й інший, архіважливим – нагодувати сина смачним полуднем) А це, знаєте, чимало…

Інгредієнти

На 10-11 великих печенюшек

Борошно пшеничне – 382гр
Масло вершкове – 200гр
Яйця – 2 цілих і 1 жовток (с1)
Цукор – 235гр
Нутелла – 80гр
Шоколадні яйця M&Ms – 3 пачки

М’яке печиво з нутеллою і M&Ms покроковий рецепт

1. Нутеллу відсадити на пергамент або тефлоновий килимок у вигляді невеликих кульок (близько 10-11шт). Заморозити протягом 1 години. М’яке масло кімнатної температури збити з цукром до пишності. Додати яйця, перемішати. Додати борошно і замісити тесто.

2. Шоколадні частково порізати на маленькі шматочки, частково – залишити цілими, додати до тіста. Залишити близько 20-25 цілих яєць для прикраси печива. Сформувати з тіста кульки (розміром з велику зливу), всередину кожної кульки помістити начинку з заморожену нутеллы.

3. Зверху на заготівлю викласти по 2-3 шоколадних яйця, поруч відсадити кілька крапель нутелла (як на відео). Випікати при 180° близько 16 хвилин. Важливо залишити печиво трохи недопеченым всередині, але вже з хрусткою скоринкою сверху.

4. З дека знімати печиво не відразу, а після охолодження до кімнатної температури. Зверху можна посипати печиво великої солью.

Відео рецепт 👇