М’яке вівсяне печиво з сиром і рисовим борошном простий рецепт 🍪 Відмінна альтернатива магазинного.
Інгредієнти
КБЖУ 1 печеньки
~116/3,7/4,8/14,5
• 100 р. вівсяної муки (ісп. без глютену)
• 50 р. ц/з рисового борошна
• 1 яйце
• 80 р. м’якого сиру (ісп. 5%, можна замінити на звичайний/соєвий/кокосовий йогурт)
• 20 р. масла дхі (можна замінити кокосовим/вершковим)
• 1 ч. л. кориці (без гірки)
• 1 ч. л. соди (без гірки)
• підсолоджувач (ісп. 2 ч. л. эритритола)
М’яке вівсяне печиво з сиром і рисовим борошном покроковий рецепт
1. Всі сухі інгредієнти змішати в окремій ємності. Масло дхі розтопити в мікрохвильовці, потім до нього вбити яйце, додати м’який сир і збити віночком до однородности.
2. Поетапно додати борошно, заважаючи лопаткою, тісто добре вимісити і скачати в кулю, обернути харчовою плівкою і залишити на 40-60 хвилин. Остигле тісто розділити на шматки по 40-45 грам, у мене вийшло 7 штук. Сформувати печиво викласти на деко, застелене пергаментним бумагой.
3. Поставити в попередньо розігріту духовку до 180 º с на 15-20 хвилин. Приємного апетиту! ❕ Зберігати ці печеньки краще в пакеті, щоб вони залишалися мягкими.