Ви давно просили рецепт м’яких шоколадних патьоків. Сьогодні не полінувалася, все зважила і ділюся з вами. М’які шоколадні патьоки на торті простий рецепт.
Інгредієнти
Шоколад 60% 120 р
Вершки 33% 130 г
М’які шоколадні патьоки на торті покроковий рецепт
1. Шоколад підтопити в мікрохвильовій печі. Вершки нагріти майже до кипіння. Вилити на шоколад,, пробити блендером. Охолодити до 38 градусів. Сміливо вилити на охолоджений торт (температура поверхні торта 2 градуси) і розподілити палеткой.
2. Торт у мене був 20 см в діаметрі. Здавалося б, все просто… насправді так і є, потрібно просто попробовать.
3. Помилки: Ганаш 38 градусів, торт стояв при кімнатній температурі – велика ймовірність, що весь ганаш буде на підкладці. Торт охолодили, але ганаш 32 градуси – моментально застигне на торті некрасивими грубими подтеками.