Самі смачні булочки з сиром ❤️ М’які як пух булочки стануть смачним доповненням до чаю ! 🥰
Інгредієнти
Борошно 550 гр
Дріжджі сухі 7 гр
Цукор-110 гр
Сіль 0.5 ч. л
Ванільний цукор-10г
Молоко 250 мл ( 37-38 градусів)
2 яйця
Вершкове масло м’яке 70 гр
15 булочок по 73-75 гр
НАЧИНКА:
250-300 гр сиру
2 ст. л цукру
Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л ( якщо рідкий сир більше крохмалю)
НАЧИНКИ:
-Варена згущене молоко
-Ягоди
-Варення
-Джем
-Макова начинка
М’які як пух булочки з сиром покроковий рецепт
1. Тісто підходить: 1 раз після замісу 1.5 години. 2 раз після формування булочок з начинкою всередині. Випікаємо при 180-200 • близько 20 хвилин (як зарум’яняться).
2. Докладно як я формую булочки дивіться відео! Якщо ви будете готувати ці булочки в сезон, дуже рекомендую зі свіжими ягодами малини або полуниці!
3. Тісто приголомшливе! Все змішав і на расстойку!
4. Можна дати тісту 2 рази піднятися. Це зробить його пишніше!
Відео рецепт 👇