Мясні біляші на дріжджовому тесті з фаршем на сковороді

М’ясні біляші на дріжджовому тесті з фаршем на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

Борошно – 450 гр.
Вода – 100 гр.
Молоко – 150 гр.
Яйце – 1 шт.
Цукор – 1 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Дріжджі – 7 гр.
Раст. масло – 2 ст. л.
Фарш – 500 гр.
Цибуля – 1 шт.
Сіль, перець, суш. часник, хмелі-сунелі
Вода – 50 гр.

М’ясні біляші на дріжджовому тесті з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. В миску наливаємо воду, тепле молоко, насипаємо дріжджі, цукор, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин (щоб підійшла опара). Додаємо яйце, сіль, масло, просіяне борошно і замішуємо тісто. Даємо відпочити 1 час.

2. Для начинки до фаршу додаємо натертий ріпчасту цибулю, спеції, воду, змішуємо до однородности.

3. розкачуємо Тісто в ковбаску, ріжемо на шматочки по 60 гр. Розкачуємо, викладаємо начинку (трохи, ложечку) і збираємо краю в хвостик. Злегка розкачуємо і обсмажуємо на добре розігрітому рослинному маслі до золотистости.

4. Тісто таке м’яке, повітряне, а яка начинка! Це дуже смачно обов’язково спробуйте приготовить.

Відео рецепт 👇