Мясні їжачки з рисом на пару класичні зі сметаною

Як зробити м’ясні їжачки з рисом на пару класичні зі сметаною рецепт простий. Чоловік: «Це рис так стирчить? А як він так стирчить? Прикольно. А як ти так зробила?» Ну правда ефектне і дуже просте, смачне блюдо. Хто збереже в закладки і буде готувати – відмітьтеся в коментах, будь ласка, щоб я розуміла, що такі рецепти теж заходять.

Інгредієнти

Фарш яловичий – 200 гр
Фарш курячий – 200 гр
Рис (для фаршу) – 1,5 ст. л
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Петрушка, зелена цибуля
Сіль, перець, спеції за смаком
Рис басматі для обвалювання

сметана

М’ясні їжачки з рисом на пару класичні зі сметаною покроковий рецепт

1. Ріпчасту цибулю подрібнити. Чим менше – тим ніжніше будуть їжачки. Тому, краще на терке.

2. Змішати фарш, рис, цибулю, подрібнену зелень, приправи і добре відбити. Мокрими руками сформувати їжачки і обваляти в сухому рисі Басмати.

3. Готувати на пару 40 – 50 хв. ⠀ Подавати зі сметаною і рубаною зеленью.

Відео рецепт 👇