М’ясо по-французьки з картоплею і помідорами! Дуже смачна страва! Картоплю і м’ясо виходять соковитими, а часниковий соус надає пікантності. Записуємо:
Інгредієнти
500 г свинячої вирізки (балика)
500 г картоплі
150 г напівтвердого сиру (можна моцарели)
3-4 шт середніх помідорів (або 100-150 г черрі)
2 ст. л. рослинного масла
сіль, перець
Для соусу:
200 р майонезу
3-5 зубчиків часнику
зелень (у мене кріп)
М’ясо по-французьки з картоплею і помідорами покроковий рецепт
1. Спосіб приготування дивіться у відео! Запікаємо при 200°С приблизно 1,5 години, готовність перевіряємо зубочисткою!
2. Картопля має бути м’яким, як і лучок.
3. Цибулю нарізаємо як можна тонше, щоб швидше приготувалася!
Відео рецепт 👇