Мясо по-французьки з картоплею і помідорами

М’ясо по-французьки з картоплею і помідорами! Дуже смачна страва! Картоплю і м’ясо виходять соковитими, а часниковий соус надає пікантності. Записуємо:

Інгредієнти

500 г свинячої вирізки (балика)
500 г картоплі
150 г напівтвердого сиру (можна моцарели)
3-4 шт середніх помідорів (або 100-150 г черрі)
2 ст. л. рослинного масла
сіль, перець

Для соусу:
200 р майонезу
3-5 зубчиків часнику
зелень (у мене кріп)

М’ясо по-французьки з картоплею і помідорами покроковий рецепт

1. Спосіб приготування дивіться у відео! Запікаємо при 200°С приблизно 1,5 години, готовність перевіряємо зубочисткою!

2. Картопля має бути м’яким, як і лучок.

3. Цибулю нарізаємо як можна тонше, щоб швидше приготувалася!

Відео рецепт 👇