Як зробити Мигдальне печиво з кленовим сиропом і шоколадом простий рецепт.
Інгредієнти
2 ст. л. мелених насіння льону та насіння чіа
180 г мигдалю
80 мл кленового сиропу
Цедра 1 апельсина
1/8 ч. л. морської солі
1/2 ч. л. екстракту мигдалю (можна без нього👌🏻)
100 г мигдальної муки
100 г темного шоколаду (якщо є використовуйте апельсиновий 🍊)
Мигдальне печиво з кленовим сиропом і шоколадом покроковий рецепт
1. Помістіть насіння льону в миску з 2 ст. л. води. Добре перемішайте і відкладіть для того, щоб згустити. Наріжте крупно половину мигдалю – це частина буде використовуватися для покриття печива – а іншу половину подрібніть дрібніші. Додайте в льняну суміш кленовий сироп, апельсинову цедру, сіль і мигдальний экстракт.
2. Добре збийте з допомогою віночка. Потім додати мигдалеву борошно і дрібно подрібнений мигдаль. Змішайте всі інгредієнти разом, щоб у вас вийшло липке тісто. Розігрійте духовку до 175°. Розділіть тісто на 12 шматочків однакового размера.
3. Розкачайте кожну порцію тіста між долонями рук, а потім злегка втисніть в нього крупно нарізаний мигдаль, з двох сторін. Покладіть печиво на вистелений пергаментом форму для випічки. Випікайте близько 20 минут.
4. Вийміть з духовки і дайте печінкою повністю охолонути перед зануренням в шоколад. Повільно розтопіть шоколад на водяній бані. Занурте половинку кожного печива в шоколад і покладіть на тарілку, щоб він затвердел.