Як смачно зробити Самий ледачий медовик Панчо зі сметанним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тортик, який збирається в мисці 👌 Рецепт розрахований на ємність d 19 см h 9 див.
Інгредієнти
На медовий бісквіт нам знадобиться:
4 яйця
60 гр цукру
130 г рідкого меду
170 гр борошна
1/2 ч. л. соди
50 гр молока
Крем:
350 гр сметани 30%
170 гр вершків (від 33%
60 гр цукру
найлінивіший медовик Панчо зі сметанним кремом покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця з цукром в пишну білу масу. Додаємо мед, перемішуємо міксером. Додаємо 1/2 просіяного борошна з содою, обережно перемішуємо ручним віночком. Вливаємо молоко, перемішуємо, додаємо борошно, перемішуємо ручним венчиком.
2. Застеляємо деко 30х40 см тефлоновим килимком, розподіляємо тісто і відправляємо в розігріту до 170 С духовку на 10-12 хвилин, до сухої шпажки. Дістаємо, остуджуємо, d миски вирізаємо нижній корж-підстава тортика, обрізаємо краю (вони підуть на обсипання), решті бісквіт ріжемо на шматочки 4х4 см.
3. Крем:
Збиваємо вершки до міцних пік. Збиваємо сметану з цукром до пишного стану. Об’єднуємо акуратно ручним віночком. 2-3 ст. л. залишаємо на обмазку.
Збиваємо вершки до міцних пік. Збиваємо сметану з цукром до пишного стану. Об’єднуємо акуратно ручним віночком. 2-3 ст. л. залишаємо на обмазку.
4. Збірка:
Миску зсередини застеляємо плівкою. На дно миски викладаємо 2 ст. л. крему. Шматочки бісквіта занурюємо в крем і викладаємо в миску шарами. Зверху накриваємо круглим коржиком (його я додатково просочила лікером Бейліс). Прибираємо на просочення на 5-6 годин або ночь.
Миску зсередини застеляємо плівкою. На дно миски викладаємо 2 ст. л. крему. Шматочки бісквіта занурюємо в крем і викладаємо в миску шарами. Зверху накриваємо круглим коржиком (його я додатково просочила лікером Бейліс). Прибираємо на просочення на 5-6 годин або ночь.
5. Залишився бісквіт подрібнюємо в крихту. Дістаємо торт з холодильника, накриваємо тарілкою, перевертаємо, знімаємо миску, плівку, обмазуємо залишками крему і обсипаємо крихтою 😊