найсмачніші котлети з баклажанів з фаршїм

Як зробити найсмачніші котлети з баклажанів з фаршем простий рецепт на сковороді. У нас літнє меню котлети з баклажанами якщо не готували обов’язково зробіть, дивіться які апетитні соковиті, зараз обов’язково разломаю і покажу вам всередині, мій фірмовий рецепт, як кажуть, з пилу з жару, з томлеными помідорами, краса, такі котлети любить не тільки мій чоловік, але і вся моя родина, я хочу щоб ви обов’язково приготували і пригостили своїх рідних і близьких.

Інгредієнти

Яйце 1 шт.
Зелень кінза кріп.
сухарі Для панірування і борошно.
Зіра 1/3 ч. л.
Сіль, чорний червоний перець за смаком!
Баклажан 250 гр
Рослинна олія для смаження.
Хмелі-сунелі 0,5 ч. л.
Часник 2 зуб.
Фарш свинина + яловичина 500 гр.
Помідор 1 шт.
Коріандр 1/3 ч. л.
Ріпчаста цибуля 1 гол.

найсмачніші котлети з баклажанів з фаршем покроковий рецепт

1. Баклажан нарізаю в подрібнювач шкірку, знімати не буду, він у мене молодий, невелику головку ріпчастої цибулі 2 зубчики часнику, викладаю овочеву суміш до фаршу! Фарш у мене домашній свинина + яловичина, в принципі можна взяти будь-який з телятини, добре виходить, укладаємо. Можна дрібно порізати якщо немає подрібнювача! На терочке можна, як вам зручно, я додаю свою улюблену добавку хмелі-сунелі, тут у мене пів чайної ложечки, коріандр, зіру, звичайно такі спеції можна додавати за своїм вкусу.

2. Я от по-своєму додавати добре поєднується сіль чорний червоний перець розбиваю яйце відмінна добавка в літні котлети це зілля любите додавайте взяла кілька гілочок кропу і хороший пучок кінзи дрібно нарізаю перемішую всі точні пропорції дивимося під відео і котлети виходять зі смаком баклажана ніжні і легкі швидко засвоювати фарш готовий дам йому постояти хвилин 15-20 і пару раз ще ось так перемешаю. Сковорідку для котлет краще взяти з товстим дном налила невелику кількість масла його добре прогріла так, щоб дно було закрыто.

3. І починаю формувати котлети ще раз перемешаю беру то кількість що мені потрібно посередній котлетки буду робити і починаю їх ось таким способом відбивати випускати зайвої повітря щоб вони у нас добре тримали форму і при смаженні не розпалися по хвилині за дві я ось так по роблю з кожної котлеткою та деякі готують котлети і не можуть зрозуміти, чому вони у них розпадаються на сковорідці обвалюю в паніровці тут у мене мука й білі сухарі можна взяти за своїм бажанням, а також ці котлети можна приготувати в духовці!

4. Можна їх зробити на пару, якщо дотримуєтеся дієти будь ласка! Ще раз я їх обвалюю і викладаю в сковорідку трошки придавлюю! Поїхали!! Перевертаю доповідаю ще одну клітинку! Місце звільнилося. Дивіться що я роблю, на кожну перевернуту котлету викладаю скибочку помідори накриваючи кришкою, зменшую градус смаження, і готую ще 15-20 хвилин!