Як зробити смачний Ніжний крем-суп з цвітної капусти рецепт простий.
Інгредієнти
2 головки цвітної капусти (розрізати на дрібні суцвіття)
4 зубчики часнику (з шкіркою)
2 цибулі-шалот (розрізати на 1/2)
30 мл оливкової олії
3 гілочки чебрецю
Морська сіль і чорний перець
1-1,5 літра овочевого бульйону
1 вичавити лимонний сік
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Трюфельне або оливкова олія
Свіжий чебрець (листочки)
Чорний перець
Ніжний крем-суп з цвітної капусти покроковий рецепт
1. У великій деко додати цвітну капусту, цибулю, часник і чебрець. Приправте сіллю і перцем і збризніть маслом. Запікайте при 190 ° с 30-35 хвилин. Дістаньте з духовки і дайте трохи остыть.
2. Видавіть смажений часник в каструлю і додайте всі інші інгредієнти (крім гілочок чебрецю). Додайте 1-1,5 л (в залежності від бажаної густоти) гарячого бульйону і проваріть 10-15 хвилин, поки капуста не стане м’якою. ⠀
3. Пюрируйте з допомогою ручного блендера до бажаної консистенції. Додайте лимонний сік за смаком і перемешайте.
4. Перелийте в сервірувальну тарілку і прикрасьте свіжим чебрецем, крапелькою трюфельного або оливкової олії і свіжомеленим чорним перцем.