Як зробити ніжний торт Медовик з ягідною начинкою рецепт простий.
Інгредієнти
на форму 16-18 см:
Для тіста:
Мед 100 г
Вершкове масло 100 г
Цукор 140 р
Яйце 2 шт
Сода 2 ч. л.
Борошно 400 р
Крем:
Сметана 25-30% 900 р
Цукрова пудра 200 р
Мед 30 р
Ягідна начинка:
Вишня 300 г
Цукор 100 р
Кукурудзяний крохмаль 20 г
Ніжний торт Медовик з ягідною начинкою покроковий рецепт
1. 1. У сотейнику змішати яйця, мед, цукор і вершкове масло, поставити на середній вогонь і, постійно помішуючи довести до кипіння
2. Зняти з вогню, перелити у велику чашу і додати соду
3. Додати борошно, замісити тісто, загорнути у плівку і прибрати в холодильник на пару годин
4. Поділити тісто на 10-12 частин, розкачати і випікати хвилин 5 до золотистої скоринки в розігрітій духовці до 180 градусів
2. Зняти з вогню, перелити у велику чашу і додати соду
3. Додати борошно, замісити тісто, загорнути у плівку і прибрати в холодильник на пару годин
4. Поділити тісто на 10-12 частин, розкачати і випікати хвилин 5 до золотистої скоринки в розігрітій духовці до 180 градусів
2. Крем:
Змішати всі інгредієнти і збити до пышности.
Змішати всі інгредієнти і збити до пышности.
3. Ягідна начинка:
1. Все змішати в сотейнику, поставити на вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Проварити 2 хвилини.
2. Перекласти в миску, накрити плівкою так, щоб вона стосувалася начинки і прибрати остигати.
Збираємо торт, промазуючи кожен корж тонким шаром крем і викладаючи начинку.
1. Все змішати в сотейнику, поставити на вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи. Проварити 2 хвилини.
2. Перекласти в миску, накрити плівкою так, щоб вона стосувалася начинки і прибрати остигати.
Збираємо торт, промазуючи кожен корж тонким шаром крем і викладаючи начинку.