Ніжний ванільний крем для торта «Рафаелло»

Приготуємо ніжний ванільний крем для торта «Рафаелло» рецепт простий. Цей крем ви прекрасно зможете використовувати в якості начинки, наприклад, для торта «Рафаелло» і для багатьох інших десертів.

Інгредієнти

200 г вершків (1) від 33 %
180 г білого шоколаду
200 р холодних вершків (2) від 33%
1 ч. л. екстракту ванілі

Ніжний ванільний крем для торта «Рафаелло» покроковий рецепт

1. Розтопіть шоколад, не перегріваючи його вище 45 градусів. Нагрійте до 80 градусів вершки (1) з екстрактом ванілі. Вилийте на шоколад і одночасно перемішуйте лопаткой.

2. Почніть пробивати блендером і поступово вливайте холодні вершки (2). Накрийте плівкою в контакт і приберіть в холодильник стабілізуватися мінімум на 8 часов.

3. Збийте до стійкості на середній швидкості міксера. У мене пішло на це приблизно 5 хвилин. Стежте, щоб не перевзбить.

Відео рецепт 👇