Новорічний англійська морквяний пиріг

Новорічний англійська морквяний пиріг рецепт простий – як кращий засіб для. Новорічного настрою! Здавалося б – пиріг, але це не просто пиріг, це самий справжній міні тортик! Якщо завжди хотілося в Новий рік чогось незвичайного, то він точно для вас! М’які соковиті вологі морквяно-горіхові коржі, просочені ніжною вершковим кремом. Кожен шматочок просто тане в роті! А новорічний декор! Тут є де розгулятися) Швидше записуйте рецепт і печіть з задоволенням !

Інгредієнти

Для тесту
сода 1 ч. л.
морква терта 225 р
волоські горіхи рубані-50 г
кориця мелена 1 ч. л.
ванільна есенція
сіль щіпка
яйця курячі 4 шт.
рослинна олія рафінована 190 мл
цукор 80 г
борошно 250 г

Для помадки
лимонний сік 1 ст. л.
ванільна есенція

цукрова пудра 100 г
сир сирний 250 р
масло вершкове 70 г

Новорічний англійська морквяний пиріг покроковий рецепт

1. Змішати борошно, соду, сіль і корицю і просіяти в миску. У мисці з’єднати цукор, масло і яйця. Додати терту моркву, горіхи, ванільну есенцію або ванільний екстракт. Перелити тісто в підготовлену форму і випікати 40-45 хв при 180 градусах.

2. Для помадки ретельно збити віночком або міксером сир з цукровою пудрою, потім додати масло, есенцію і лимонний сок.

3. Корж ділимо на 2 частини, промазуємо кремом і прикрашаємо за желанию.