Огірочки малосольні швидкого приготування в розсолі з часником

Починається сезон огірків і сьогодні хочу поділитися з вами маминим рецептом малосольних огірочків. Як приготувати смачні та Хрусткі огірочки малосольні швидкого приготування в розсолі з часником рецепт простий.

Інгредієнти

Маленькі огірки

Розсіл:
На 1 л води 2- 2,5 ст. ложки солі, 3 зубчики часнику, лавровий лист, чорний і запашний перець горошком, кріп (разом з парасольками) і трохи червоного стручкового перцю

Огірочки малосольні швидкого приготування в розсолі з часником покроковий рецепт

1. Краще взяти маленькі огірочки, помити їх. Скласти в ємність (можна в банку, я зазвичай в каструлі роблю) і залити розсолом. Для розсолу беремо холодну воду стільки, що б огірки були повністю покриті водой.
2. На 1 л води 2 – 2,5 ст. ложки солі, 3 зубчики часнику, лавровий лист, чорний і запашний перець горошком, кріп (разом з парасольками) і трохи червоного стручкового перца.
3. Якщо залишити ємність з огірками на столі, то через 5 годин у вас будуть ароматні, хрусткі малосольні огірочки. У холодильнику процес буде йти трохи повільніше. Чим довше стоять огірки, тим соленее стають .