Орехово ванільне печиво

Як зробити смачне Горіхово ванільне печиво рецепт простий. Доброго ранку))) з Різдвом всіх))) нехай Ваші бажання і мрії обов’язково збудуться, миру, добра, і звичайно ж, здоров’я всім) Пропоную, в останні вихідні, спекти прості і дуже смачні Горіхово-ванільні підківки або ріжки, кому як більше подобається) дуже ніжні, розсипчасті, крихкі, на одній штучці не зупинитися, рука так і тягнеться до наступної. Тому і порція велика і виходить відразу багато, вистачить всім. Я пекла на 2-х деках, вважати не стала.

Інгредієнти

250 гр пшеничного борошна в/с
125 гр мелених в борошно горіхів
120 гр дрібного цукру
200 гр вершкового масла кімнатної температури
3 жовтки
1/2 чл ванільного екстракту
1/4 чл солі
Цукрова пудра для посипання

Орехово ванільне печиво покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до пишної світлої маси, додати жовтки, сіль і ваніль, збити. Всипати борошно і горіхи, замісити тісто, розділити на 2 частини для зручності, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 1 годину минимум.
2. З охолодженого тіста, відщипуючи по шматочку, сформувати підкови або ріжки. Викласти на деко застелити папером для выпечки.
3. Випікати 10-15 хв (залежно від розміру) до рум’яного кольору, дати охолонути до теплого, посипати цукровою пудрою і зняти з дека. Приємного апетиту)))