Як приготувати дуже смачний Осінній пиріг з малиною і шоколадом і пісочним тістом рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
150 г вершкового масла
150 г молочного шоколаду
20 г цукру
20 г борошна
50 г какао
1 столова ложка ванільного цукру
2 яйця
1/2 чайної ложки розпушувача
Малинова начинка:
200 р малини
1 столова ложка кукурудзяного крохмалю
1 столова ложка цукру
Пісочне тісто з подрібненим шоколадом:
50 г вершкового масла
200 г вівсянки
50 світлого цукру
1 чайна ложка ванільного цукру
50 г подрібненого шоколаду
Осінній пиріг з малиною і шоколадом і пісочним тістом покроковий рецепт
1. Розігрійте духовку до 175°С. Змастіть форму (25 см) маслом або застелити пергаментом. Змішати в каструлі малину, кукурудзяний крохмаль і цукор і варити до консистенції «джем». Відкласти в сторону. Розтопіть масло для торта в каструлі і подрібніть шоколад, зачекайте кілька хвилин, а потім перемішайте до однорідного стану, потім додайте інші інгредієнти і вилийте в форму.
2. Всі інгредієнти для пісочного тіста перемішати. Обережно розподіліть малиновий шар по шоколадному, а потім зверху викладіть пісочне «тісто». Випікати в середині духовки близько 25 минут.
3. Але майте на увазі, що час може змінюватись в залежності від духовки. Зазвичай я дивлюся через 20 хвилин і трохи струшую форму, пиріг в центрі все одно повинен трохи «живим». Дайте охолонути перед подачей.