Овочеві котлети з капусти з грибами та квасолею

Як смачно зробити Овочеві котлети з капусти з грибами та квасолею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хто б не спробував ці котлети ні за що не здогадається, що вони з овочів!😋🥦🧅 Ну дуууже смачні і ніжні котлети вийшли:) У мене вийшло багато, я половину заморозила сирими. Якщо ви не хочете заморожувати, ділите всі порції навпіл. Готуємо!

Інгредієнти

1. Капуста білоголова 1 шт (середня)
2. Цвітна капуста (за бажанням) – трохи
3. Гриби – 400 р
4. Квасоля – 1 склянка (сухий)
5. Цибуля – 1 шт
6. Борошно ц/з – 10 ст/л
7. Петрушку свіжа, сухий часник, зіра, кумін, паприка, хмелі-сунелі

Овочеві котлети з капусти з грибами та квасолею покроковий рецепт

1. Квасолю заздалегідь замочити на 6-10 годин. Відварити ~1 годину. Цибулю обсмажити. До нього додати капусту і тушкувати 10 хвилин під кришкою на середньому вогні до полуготовности.

2. Кольорову можна залишити сирої. Обсмажити гриби. І всі інгредієнти провернути через м’ясорубку. Зелень дрібно порізати ножем. Яйце не нужно.

3. Вологими руками формуємо котлетки і обсмажуємо на середньому вогні без кришки. Я смажила на кокосовому масле.

Відео рецепт 👇