Паштет з курячої печінки з морквою, цибулею, часником

ПАШТЕТ НА ТОСТ. Як і багато кулінарні страви, паштет прославили французи, хоча перший його прообраз був відомий ще в стародавні часи 🧑🍳 Як зробити Паштет з курячої печінки з морквою, цибулею, часником рецепт простий. Я сьогодні готую його з курячої печінки, дуже мені вже подобається ця історія з тостом 🥯 Від душі рекомендую приготувати цей простий рецепт, і дати мені зворотний зв’язок -відгук 😋

Інгредієнти

куряча печінка 500 г
1 шт цибуля ріпчаста
1 морква
часник 🧄 я сухий брала
сіль, перець, лаврове листя
вершкове масло

Паштет з курячої печінки з морквою, цибулею, часником покроковий рецепт

1. Робимо все як на відео, цибулю і моркву нарізати і обсмажити. Додати курячу печінку, великі шматочки розрізати, жир і зняти плівку. Додати спеції, лаврушку і додати трохи води. Довести до готовності, випарити всю жидкость.

2. Йде 15-20 хвилин. Зняти з вогню, додати вершкове масло, у мене пішло ок 2 ст. л. Всі выикнуть блендером, перемістити в форму і можна зверху полити як я розтопленим маслом. Прибираємо на ніч у холодильник, ну або хоча б на 2-3 години 😀 Приємного апетиту 😋 ⠀

3. Охолоджений паштет подають з салатом і соусами, нарізаними на шматочки для намазування на хліб або тост як бутербродной пасти 🧑🍳

Відео рецепт 👇