Інгредієнти
Біга
70 г вода
1 г дріжджі прес
140 г борошно пшеничне вс
Закваска 50% (левито):
40 г закваска (левито)
20 г вода
40 г борошно вс
Замісити закваску за 3 години до першого замісу тіста. Поставити в температуру 26-28*С.
Тісто 1
200 г вода холодна
100 г біга
100 г закваска (левито)
450 г борошно пшеничне вс
50 г борошно Манітоба (або будь-яка сильна від 14% білка) якщо немає, можна звичайну
130 г цукор
120 г жовтки яєчні
150 г масло вершкове
Тесто2
130 г борошно пшеничне вс
20 г борошно Манітоба (або будь-яку)
9 г сіль
70 г цукор
160 г жовтки яєчні
200 г масло вершкове
12 г цедра лимона
Начинка
350 г родзинки замоченый в ромі
350 г цитрусові цукати
Глазур
160 г цукор
40 г мигдальна борошно
6 г какао порошок
20 г кукурудзяний крохмаль
10 р рослинну олію
60 г білок яєчний
Паска Панетонне з глазур’ю покроковий рецепт
Дріжджі розвести у воді. Додати борошно. Замісити бігу 5-8 хвилин. Бродіння 10-12 часов.
Клейковина повинна бути добре розвинена. В кінці замісу додати начинку. Бродіння тіста 30 хвилин. Поділити. Округлити. Дати отлежки 10-15 хвилин. Ще раз округлити і покласти у форми. Форми бувають різні, але головне правило, щоб тісто займало 1/3 формы.
Нанести глазур на видео.
Відео рецепт 👇