Паска який завжди виходить🐥 Якщо ви боїтеся братися за паски, тому що може не вийде, сміливо беріть цей рецепт. Печу за нього багато років, рецепт перевірений і простий💪 Рецепт глазурі і уршанения в наступних відео.
Інгредієнти
250 мл молоко
3 шт курячі яйця
25 г свіжі дріжджі
70 г вершкове масло
200 г цукор
1 чл ванільний цукор
цедра апельсина або лимона (за бажанням)
+/- 600- 700 борошно
150 г родзинки (заздалегідь замоченого) + 1 ст л борошно
Паска який завжди виходить покроковий рецепт
1. Опара: у тепле (не гаряче), молоко додаємо свіжі дріжджі, цукор і залишаємо на 10-20 хвилин до утворення шапочки, так ми точно знаємо, що дріжджі робітники. Білки збиваємо з дрібкою солі до стійких пиков.
2. Жовтки збиваємо з цукром, ванільним цукром, додаємо опару, білки і борошно. Місимо тісто, поступово додаємо масло. Ставимо на расстойку приблизно 1,5 години до збільшення в объеме.
3. Заповнюємо форми, ставимо в духовку на 15 хвилин при 30°, випічка збільшиться в розмірі, потім випікаємо 10 хвилин при 100° і 20-25 хвилин при 180°.
Відео рецепт 👇