Паста алла норма з баклажанами

Паста алла норма з баклажанами простий рецепт. Паста алла норма (італ. Pasta alla Norma) — традиційне блюдо сицилійської кухні. Це паста з баклажанами, помідорами, базиліком і сиром Рікотта.

Інгредієнти

– баклажан
— часник
— перетерті помідори
— сіль/перець
— базилік
— рікотта

Паста алла норма з баклажанами покроковий рецепт

1. Баклажан нарізати кубиком. Обсмажити на оливковій олії з часником до готовности.

2. Додати помідори, тушкувати 5-7 хвилини. Додати сіль і перець за смаком. Відварити пасту.

3. Змішати соус з готовими макаронами. Розкласти по тарілках, додати свіжу рікотту і листочки базилика.

Відео рецепт 👇