Паста каламарата з кальмаром

Як зробити Пасту каламарата з кальмаром рецепт простий. Саме цей рецепт пасти став одним з найпопулярніших серед моїх передплатників. Так, це дійсно смачно. Якщо ви ще пробували, то зберігайте рецепт))

Інгредієнти

на 4 порції:
•400г пасти
•500г очищених кальмарів
•250-300г помідорів чері
•1-2 зубчики часнику
•подрібнена петрушка
•біле вино
•оливкова олія
•гострий перець (за бажанням)
•сіль, перець

Паста каламарата з кальмаром покроковий рецепт

1. Обсмажити часник на оливковій олії разом з гострим перцем (і за бажанням стебла петрушки). Додати кальмари, нарізані кільцями, обсмажити пару хвилин (поки кальмари не змінять колір).
2. Скропити вином і випарувати алкоголь на великому вогні. Додати помідори черрі, розрізані навпіл. Обсмажити пару хвилин, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні 15-25 минут.

3. Зварити пасту аль денте» і додати до соусу. Добре перемішати. При подачі посипати подрібненою петрушкой.

Відео рецепт 👇