Карбонара вершкова паста з беконом, готуватися дуже швидко, а смак просто ваууууу ❤️ Паста карбонара з беконом у вершковому соусі на скоовроде простий рецепт.
Інгредієнти
✔️Бекон 250 гр
✔️масло топлене 1 ст. л , можна оливкова
✔️2 зубчики часнику
✔️Паста (твердих сортів)
✔️4 жовтки
✔️300 мл вершків 10% ❗️ОБОВ’ЯЗКОВО КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ ❗️
✔️сир пармезан (але у мене був звичайний)
✔️сіль, перець
Паста карбонара з беконом у вершковому соусі на скоовроде покроковий рецепт
1. На олії обсмажуємо два зубчики часнику, попередньо розділивши зубчики на три частини. Обсмажуємо 2 хвилинки і прибираємо часник, на цій же сковороді обсмажуємо бекон, 5 хвилин на середньому огне.
2. У підсоленій воді відварюємо макарони до стану аль денте (трохи не доваривая). Паралельно готуємо соус до 4 жовтків постійно помішуючи, додаємо сіль, перець, вершки і сыр.
3. Готові макарони додати до смаженій бекону, готуємо три хвилини на слабкому вогні. Заливаємо соусом і постійно помішуючи готуємо ще 5 хвилин, поки соус не загустеет.
4. Зверху посипаємо сиром 🔥 от і все дуже смачна паста у Вас вдома готова
Відео рецепт 👇