Паста паппарделле з індичкою простий рецепт.
Інгредієнти
-оливкова олія – 20мл;
-часник – 1-2 зубчики;
-розмарин – 1-2 гілочки;
-індичка – 300г;
-солодкий кетчуп – 2ст.л.;
-паппарделле – 300г;
-кунжут
Паста паппарделле з індичкою покроковий рецепт
1. Індичку я попередньо нарізала на шматочки і замаринувала (паприка солодка, сіль, цибуля) ⠀ На оливковій олії обсмажити часник і розмарин.
2. Прибрати в сторону. Додати кетчуп. Обсмажити індичку. ⠀ Відварити пасту до стану аль-денте.
3. Додати воду від пасти до індички. Викласти пасту до індички. Все перемішати. ⠀ Подавати, посипавши кунжутом.
Відео рецепт 👇