Паста у вершковому соусі з сиром з беконом

Як приготувати пасту у вершковому соусі з сиром з беконом рецепт простий аля карбонара. Буду рада, якщо залишите свою думку на рахунок рецепта: подобається/не подобається, подобається/не подобається, будете чи не будете готувати? А рецепт дуже простий і швидкий, але є пара фішок щоб вийшло мега смачно. Інгредієнти для порції на 3-4 чоловік.

Інгредієнти

бекон 150гр
паста 150грамм
вершки 22% 200 грам
2 яйця
сир пармезан 20 грам для подачі

Паста у вершковому соусі з сиром з беконом покроковий рецепт

1. Бекон нарізаємо смужками сантиметри по 2 в ширину. Нагріваємо сковороду і обсмажуємо бекон. Масло я не використовую так як жирний бекон і доп масла не потрібно. І тому що я завжди стежу за кроком 2 і сковороди у мене хорошие.

2. Отваривам пасту. Тут все просто. Додаємо в сковороду з беконом вершки, додаємо відварену пасту. Віддаляємо білки від жовтків і додаємо в пасту тільки желтки.

3. Перемішуємо. Трьом сир і перед подачею посипаємо пасту. Приємного апетиту і приємних корисних покупок.

Відео рецепт 👇