Як приготувати пасту у вершковому соусі з сиром з беконом рецепт простий аля карбонара. Буду рада, якщо залишите свою думку на рахунок рецепта: подобається/не подобається, подобається/не подобається, будете чи не будете готувати? А рецепт дуже простий і швидкий, але є пара фішок щоб вийшло мега смачно. Інгредієнти для порції на 3-4 чоловік.
Інгредієнти
бекон 150гр
паста 150грамм
вершки 22% 200 грам
2 яйця
сир пармезан 20 грам для подачі
Паста у вершковому соусі з сиром з беконом покроковий рецепт
1. Бекон нарізаємо смужками сантиметри по 2 в ширину. Нагріваємо сковороду і обсмажуємо бекон. Масло я не використовую так як жирний бекон і доп масла не потрібно. І тому що я завжди стежу за кроком 2 і сковороди у мене хорошие.
2. Отваривам пасту. Тут все просто. Додаємо в сковороду з беконом вершки, додаємо відварену пасту. Віддаляємо білки від жовтків і додаємо в пасту тільки желтки.
3. Перемішуємо. Трьом сир і перед подачею посипаємо пасту. Приємного апетиту і приємних корисних покупок.
Відео рецепт 👇