Паста з фісташковим соусом, кешью, помідорами та базиліком

Паста з фісташковим соусом, кешью, помідорами та базиліком простий рецепт.

Інгредієнти

Паста ( у мене ризони) — 1/2 упаковки
Фісташки — 100-150гр
Кешью — 100гр
Томати Черрі — 150/200гр
Базилік зелений — 1 пучок
Петрушка кучерява — 1 пучок за бажанням
Салат Кейл — 2 листа за бажанням
харчові Дріжджі неактивні — 2 ст. л якщо є
Вершки рослинні — 2 ст. л у мене кокосові
Вода від пасти ~ 200 мл додавайте опціонально регулюючи густоту за смаком

Спеції для чері:
Орегано, базилік, чебрець, розмарин, часник сушений , олія оливкова

Паста з фісташковим соусом, кешью, помідорами та базиліком покроковий рецепт

1. Фісташки очистити, промити і замочити на ніч у воді. Кешью промити замочити на ніч у воді. В помідори додати спеції, масло і запекти до готовності, у мене пішло 15 хвилин на 189 градусах. Будь-яку пасту відварити, воду злити в окремий стакан.

2. У блендері змішати горіхи, базилік, харчові дріжджі якщо є, за бажанням додати кейл, додати рослинні вершки, збивати, поступово додавати воду від пасти, щоб регулювати густоту.

3. Збити до кремовою текстури. Додати сіль перець мелений часник за смаком. Додати соус до пасти, додати томати і готово.

4. Ви можете використовувати цей соус не тільки для пасти, але і приготувати з них улюблену крупу.

5. Звичні смаки придбають нові відтінки, экспериментируйте.

Відео рецепт 👇