Паста з гарбузами, цибулею, часником і сиром на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
гарбуз — 200 г
розмарин — 1 гілочка
часник — 2 зубчики
лук порей — 1 стебло
вершки 10-20% — 2 ст. л.
твердий сир — 70 г
сіль і перець — за смаком
спагетті
Паста з гарбузами, цибулею, часником і сиром на сковороді покроковий рецепт
1. Гарбуз нарізати кубиками, додати оливкове масло, розмарин, сіль. Запікати 30 хвилин в розігрітій до 200С духовке.
2. Лук-порей обсмажити. У блендері з’єднати гарбуз, вершки, цибуля-порей, перець. Взбить.
3. Соус перелити в сковорду. Додати відварені спагетті. Додати сир. Перемішати)
Відео рецепт 👇