Паста з кабачком і куркою у вершковому соусі на сковороді

Паста з кабачком і куркою у вершковому соусі на сковороді простий рецепт. Кожен повинен спробувати цей рецепт – він незрівнянний.

Інгредієнти

🥒Кабачок (у мене сорт цукіні) – 1/2 шт
🍗Куряче філе – 1 шт
🧅Цибуля ріпчаста – 1 шт.
🧀Сирний сир – 1 ст л
🥛Вершки – 100 мл
🧄Часник – 2 зубчики
🌱Чебрець – пару гілочок
🍝Паста

Паста з кабачком і куркою у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше, часник раздавливаем, цукіні спочатку на кільця, потім на четвертинки. Пасту відварюємо в підсоленій воді до готовності. На вершковому і рослинному маслі часник і нагріваємо тимьян.

2. Закидаємо куряче філе, обсмажуємо до рум’яного кольору. Курку прибираємо в бік. Тут же обсмажуємо цибулю, додаємо цукіні. Через пару хвилин додаємо сирний сир, вершки і воду з-під макарон.

3. Доводимо до однорідності. Повертаємо курку, з’єднуємо з макаронами. І отримуємо одну з найсмачніших паст! Обов’язково спробуйте приготовить.

Відео рецепт 👇