Печеня з тушкованого мяса свинини, картоплею і гарбузом на сковороді

Як смачно зробити Печеня з тушкованого м’яса свинини, картоплею і гарбузом на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 2 порції нам знадобиться:

– свинина 200 гр. (у мене корейка)
– картопля 400 гр. (вага очищеної)
– лук 1 шт.
– гарбуз 100 гр. (вага очищеної)
– часник 2 зубчики
– лавровий лист 1 шт.
– сіль, перець за смаком
– масло рослинне для смаження
– петрушка свіжа, заморожена або сушена

Печеня з тушкованого м’яса свинини, картоплею і гарбузом на сковороді покроковий рецепт

1. У сковороді розігріваємо трохи олії і обсмажуємо до рум’яної скоринки шматочки свинини. Додаємо подрібнену цибулю і також обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо порізану картоплю і тыкву.
2. Солимо, перчимо за смаком. Додаємо порізаний часник і лавровий лист. Перемішуємо і вливаємо приблизно 1/2 склянки окропу. Зменшуємо вогонь до мінімального. Щільно накриваємо кришкою і готуємо 40 минут.

3. Додаємо петрушку, перемішуємо, вимикаємо вогонь. Страва буде смачніше, якщо дати йому трохи настоятися під кришкою. Гарбуз в готовому блюді практично непомітна – вона повністю розчиняється, перетворюючись у смачний соус 😊