Як смачно зробити Печериці фаршировані в духовці з сиром пармезан простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачна закуска на новорічний стіл і не тільки. Гриби виходять дуже соковитими і хрусткими зверху!
Інгредієнти
Печериці великі – 500 г
Пармезан – 50 г
часник Сушений – 1/2 ч. л.
Сушену цибулю ріпчаста – 1/2 ч. л.
Чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Панірувальні сухарі – 2 ч. л.
Вершкове масло – 70 г
Петрушка – пару гілочок
Печериці фаршировані в духовці з сиром пармезан покроковий рецепт
1. Печериці очистити (не мити, щоб вони не ввібрали зайву воду). Видалити ножку.
2. Ніжки подрібнити дрібним кубиком і обсмажити на вершковому маслі. Додати сіль, часник сушений, сушена цибуля і чорний перець за смаком. В чаші змішати натертий пармезан, панірувальні сухарі, подрібнену петрушку.
3. Гриби викласти у форму, змастити розтопленим вершковим маслом і додати сіль за смаком. Викласти начинку. Пару шматочків вершкового масла покласти в форму між грибів. Запікати при 180 градусах близько 35 минут.
Відео рецепт 👇