Печінка індички з цибулею, помідорами і сиром по-міланськи

Як смачно зробити Печінка індички з цибулею, помідорами і сиром по-міланськи простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжні соковиті шматочки печінки з цибулею, зеленню, часником і помідорами. І все це під апетитною сирною скоринкою, готуйте просто і з речами!

Інгредієнти

Печінка індички (або куряча/качина) – 600 р
Цибуля велика – 1 шт.
Петрушка різана – 2 ст. л
Часник – 3 зуб.
Помідори – 2-3 шт.
Сіль
Перець
Пармезан – 80 р
Масло для смаження

Печінка індички з цибулею, помідорами і сиром по-міланськи покроковий рецепт

1. Духовку розігріти до 190 С. Печінку промити, зрізати зайвий жир, судини, плівки, розрізати кожну печінка на 2-3 частини. Цибулю нашаткувати, помідори нарізати дрібними кубиками, зелень посікти з чесноком.

2. Розігріти масло в сковороді, обсмажити до легкої рум’яності цибулю, додати печінку і смажити 3-4 хвилини, посоливши і поперчив. Викласти печінку у форму для запікання. Поверх розподілити зелень з часником, далі помидоры.

3. Присипати зверху рівномірно дрібно натертим пармезаном. Запікати 20 хвилин до легкого зміни кольору скоринки. Подавайте з салатом, з гарніром вкусу.