Печінковий торт з картоплею

Як смачно зробити Печінковий торт з картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печінковий торт. Який же смачний закусочний торт виходить за цим рецептом – обов’язково приготуйте.

Інгредієнти

🔹печінка 600гр
🔹яйця 6шт
🔹молоко 200мл
🔹150гр борошно
🔹цибулю 250 гр
🔹морква 250 гр
🔹картопля 3-4 шт
🔹майонез 200-250гр
🔹часник-4-5 зуб
🔹сіль
🔹зелень
🔹сир для прикраси

Печінковий торт з картоплею покроковий рецепт

1. В блендері ( можна через м’ясорубку) змішуємо і подрібнюємо печінка , два яйця , молоко , сіль , перець і борошно. З розчину потрібно приготувати 5 тонких млинця. Обсмажуємо по хвилині , на сильному вогні , під кришкою , з обох сторон.

2. Начинка може бути будь-якою. У мене це відварну картоплю , обсмажену цибулю з морквою і відварені 4 яйця. Картоплю і яйця натираємо на тертці. Кожну начинку солимо і додаємо по дві їдальні ложки соусу

3. Він складається з майонезу , часнику і солі. Пару ложок соусу залишаємо для промазування верхнього шару. Збираємо Торт як на відео , розподіливши начинку рівномірно. У мене два шари з цибулі і моркви. Прикрашаємо за допомогою зелені та сиру. Це дуже ситна і смачна закуска

Відео рецепт 👇