Печиво біскотті з мигдалю і сухофруктів

Знамениті Біскотті і Кантуччи. Печиво біскотті з мигдалю і сухофруктів простий рецепт. Італійське 🇮🇹 печиво до вина (можна звичайно і з чаєм але з вином 🥂 смачніше 😉 Коли похолодає ❄️ будемо з глінтвейном 🍷 З Італійського 🇮🇹 перекладається як «двічі запечене».

Інгредієнти

Мигдаль – 100г
Борошно – 400 гр
Яйця – 3 шт
Цукор – 150 гр
Сл.масло – 100гр (кімнатної температури)
Розпушувач – 10 гр
Сіль – щіпка
Сухофрукти – 100-150гр (не обов’язково)
Цедра 🍊, 🍋
Ваніль

Печиво біскотті з мигдалю і сухофруктів покроковий рецепт

1. Замісити ніжне тісто і сформувати 3-4 ковбаски. Викласти на деко, залишаючи між ними відстань. Відправити в розігріту до 180°духовку.

2. На 25-30 хвилин (до красивої золотистої скоринки).

3. Гарячі ковбаски розрізати гострим ножем і впевненою рукою на искосок, викласти на деко і знову відправити в духовку 160° на 5-7 хвилин .