Як зробити печиво финансье рецепт простий “Tigre” 🐯 Сьогодні ми з вами станемо на крок ближче до Франції🗼 За екстравагантною назвою ховається дуже смачне мигдальне тістечко з начинкою з шоколадного ганаша🍫 Свою назву він отримав завдяки малюнку, який виходить із-за додавання шоколадних каллет і нагадує тигрову шкуру🐯🐯🐯 Зазвичай воно круглої форми, але скоро День Валентина, тому сердечка набагато актуальніше❤️ найголовніший секрет цих малюків – масло нуазет, головний інгредієнт будь-якого финансье. Воно надає випічці золотистий колір і горіховий смак🌰 Якщо ви заплуталися в назвах, і вже вирішили відкласти цей рецепт, раджу спочатку з ним ознайомитися👇 Ви побачите як це просто!
Інгредієнти
Вершкове масло-75 г
Мигдальна борошно 50 г
Цукрова пудра 85 р
Борошно пшеничне 25 р
Білок 75 г
Термостабільні шоколадні краплі 45 р
Щіпка солі
🍫Для ганаша:
Шоколад 40 р
Вершки 35% 35 г
Печиво финансье покроковий рецепт
1. нагріти Масло в сотейнику до світло-карамельного кольору. Як тільки масло почне темніти, знімаємо з вогню. Якщо перетримати – буде гірчити. Остуджуємо. Змішуємо борошно, мигдалеву борошно, сіль, цукрову пудру. Додаємо яєчний білок і остигле масло, перемішуємо. Додаємо шоколадні капли.
2. Це базовий рецепт. Щоб додати смаку і кольору, на цьому етапі можна ввести в тісто 1 ч. л. чаю матчу, фісташкової пасти, какао-порошку, порошку троянди або іншої добавки за вашим бажанням. Викладаємо тісто у форму (Артикул: 4670), заповнюючи осередку наполовину. Випікаємо в розігрітій до 160 градусів 30 хвилин. Остужаем.
3. 🍫 Для ганаша:
Шоколад з вершками підігріваємо в мікрохвильовці по 10-15 секунд, щоразу перемішуючи, поки суміш не об’єднається. Заповнюємо серцевину кексу кремом.
Шоколад з вершками підігріваємо в мікрохвильовці по 10-15 секунд, щоразу перемішуючи, поки суміш не об’єднається. Заповнюємо серцевину кексу кремом.