Печиво з свіжої м’яти простий рецепт. Печу його не перший раз, виходить дуже смачне, ароматне , а на другий день печиво стає ще більш насиченим за смаком.
Інгредієнти
30 г листя свіжої м’яти
200 -210 гр борошна
100 гр вершкового масла кімнатної температури
80 гр цукрової пудри
80 гр кукурудзяного крохмалю
1 яйце
1 ч л розпушувача для тіста
Щіпка солі
Печиво з свіжої м’яти покроковий рецепт
1. Листя м’яти промити, обсушити – пробити блендером до однорідності. М’яке вершкове масло, цукрову пудру, сіль, яйце збити міксером, додати м’ятну масу і частинами додати борошно, крохмаль і разрыхлитель.
2. Замісити тісто, скачати з тіста кульки приблизно по 33 г, викласти на деко застелений папером для випічки, злегка приплюснути, випікати при 180* протягом 15 хв, але завжди орієнтуйтеся на свою духовку.
3. За бажанням можна посипати остигле печиво цукровою пудрой.