Печиво з вівсянки, банана і смородини з хрусткою скоринкою і м’яке всередині простий рецепт в духовці. Якщо змішати подрібнену вівсянку, стиглий банан і жменю ягід, то можна отримати смачне печиво з хрусткою скоринкою і м’яке всередині.
Інгредієнти
На 100 г: 256 ккал
БЖУ: 7/4/50
⠀
100 г великих вівсяних пластівців
90 г банана
Жменю замороженої смородини
Печиво з вівсянки, банана і смородини з хрусткою скоринкою покроковий рецепт
1. Пластівці подрібнити в крихту в чаші блендера. Додати банан і ще раз збити в блендері. Якщо залишаться шматочки банана, не біда, легко можна перетерти залишки руками.
2. В отриману суміш додати смородину, краще попередньо не размораживать.
3. Сформувати печиво і випікати на 180С на 15-18 хвилин. Я ще зверху печиво посипала кокосовою стружкой.
Відео рецепт 👇