Печиво з вівсянки, банана і смородини з хрусткою скоринкою

Печиво з вівсянки, банана і смородини з хрусткою скоринкою і м’яке всередині простий рецепт в духовці. Якщо змішати подрібнену вівсянку, стиглий банан і жменю ягід, то можна отримати смачне печиво з хрусткою скоринкою і м’яке всередині.

Інгредієнти

На 100 г: 256 ккал
БЖУ: 7/4/50

100 г великих вівсяних пластівців
90 г банана
Жменю замороженої смородини

Печиво з вівсянки, банана і смородини з хрусткою скоринкою покроковий рецепт

1. Пластівці подрібнити в крихту в чаші блендера. Додати банан і ще раз збити в блендері. Якщо залишаться шматочки банана, не біда, легко можна перетерти залишки руками.

2. В отриману суміш додати смородину, краще попередньо не размораживать.

3. Сформувати печиво і випікати на 180С на 15-18 хвилин. Я ще зверху печиво посипала кокосовою стружкой.

Відео рецепт 👇