Як зробити Пельмені ПП з цільнозерновий борошна класичні рецепт простий.
Інгредієнти
Фарш яловичини – 600гр.
Фарш курки (нижня частина) – 300гр.
Лук – 70гр.
Часник – 2 зубчики.
Картопля – 50 гр.
Сіль, перець і спеції за смаком.
Борошно цільнозернові – 1 кг
Яйце – 1 шт.
Сіль – 1 год.л.
Вода (окріп) – 400мл.
Борошно для присипки – 200гр.
Сметана – за смаком.
Пельмені ПП з цільнозерновий борошна класичні покроковий рецепт
1. Борошна на приготування тесту може бути трохи більше або трохи менше, так як борошно різна і вбирає в себе рідину по різному. Консистенція повинна вийти як у звичайного тесту на пельмені, але не дубовой.
2. Не забувайте добре посипати борошном пельменницю і раскатаное тісто з одного боку. Варити до готовності в підсоленій воде.
3. Для того що б пельмені подати красивими і блискучими як на картинці, змастіть їх небагато вершковим маслом. Вершкове масло додасть гарний блиск і не дає їм склеїти я між собой.