Як смачно зробити Перевернутий пиріг Тарт Татен з ананасами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пиріг з серіалу «Відчайдушні домогосподарки», той самий який не вийшов у Габі, але вийде у вас 😁
Інгредієнти
Для тесту:
Масло-100 гр, цукор -90 гр, яйця-3 шт, борошно-120 г, розпушувач-1/2 ч. л.
Ананаси + вишні
Для карамелі:
30 вершкового масла, 100 гр цукру.
Перевернутий пиріг Тарт Татен з ананасами в духовці покроковий рецепт
1. Для карамелі:
У товстостінній посуді весь час перемішуючи розтопити цукор в олії і відразу вилити на дно форми, в якій будете запікати пиріг. Туди ж як би вдавлюючи викласти гуртки ананаса і в серединку з вишні, у мене замороженная.
У товстостінній посуді весь час перемішуючи розтопити цукор в олії і відразу вилити на дно форми, в якій будете запікати пиріг. Туди ж як би вдавлюючи викласти гуртки ананаса і в серединку з вишні, у мене замороженная.
2. Для тіста:
Цукор змішати з маслом, ввести по одному яйця, спливти просяну борошно і розпушувач, перемішати, тісто готово.
Цукор змішати з маслом, ввести по одному яйця, спливти просяну борошно і розпушувач, перемішати, тісто готово.
3. Вилити його зверху ананасів і в духовку на 35-40 хвилин при 180 С. Форму беріть на це кількість інгредієнтів не більше 23 см, у мене була велика, тому пиріг низкий.
4. Готовий пиріг, перевертаємо з допомогою тарілки!
Відео рецепт 👇