Пісочне печиво на жовтках і вершковому маслі

Як смачно зробити Пісочне печиво на жовтках і вершковому маслі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цікавий і простий рецепт, готується це печиво на жовтках 🍪 Сподобалася консистенція тіста, дуже м’яка і в теж час розсипчаста 👌 Печиво виходить таким смачним, що розлітається в мить🙌 Будьте обережні, зупинитися і не з’їсти чергову печеньку дуже складно 😄

Інгредієнти

2 жовтки
60 гр. цукру
1 ч. л. ванільного цукру
80 гр. вершкового масла
160 гр. борошна

Пісочне печиво на жовтках і вершковому маслі покроковий рецепт

1. Жовтки збиваємо з цукром і ванільним цукром. Додаємо м’яке вершкове масло, перемішуємо. Всипаємо борошно і замішуємо тесто.
2. Загорнути тісто харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на дві години. Потім розкачуємо і з допомогою форми вирізаємо печенье.
3. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 10-15 хвилин. Приємного апетиту!